Min blogglista

lördag 14 november 2015

Stiltje på bloggfronten!

Det är fortsatt tunt på bloggfronten från min sida. Det går väl som vanligt inte att skylla på det tidsmässiga, men jag förbehåller mig rätten att göra så ånyo.

För närvarande (budget och bokslutstider) så gör jag inte så mycket annat än går upp vid 5-tiden på morgonen, tar mig en dusch och lite frukost, och påbörjar en 2-timmars lång pendlingstur mot jobbet. Därefter uppemot 10 timmars jobb innan jag kan ta mig an en trevlig 2-timmars tur återigen genom de götaländska skogarna! Väl framme hemma blir det kvällsmat och sedan sömn. I bästa fall kan man självdö någon timme i tv-soffan först. Och sömnen blir väl sissodär 5-6 timmar per natt, vilket säkerligen många människor klarar. Själv är jag inte helt kapabel att göra så tyvärr.

På ekonomifronten så fortsätter jag självklart att följa börsen och en och annan träjd genomförs. Att börsen går lite knackigare brukar vara i stark korrelation med antalet blogginlägg, och det kan ju se ut som att jag drabbats av samma sjukdom. Så är dock inte fallet i mina något subjektiva ögon. Att vi haft en knackig börskurs, där många av mina defensiva placeringar fått sig en törn, är egentligen inget jag har så mycket emot. Just nu har jag ökat på rejält storleken på mina insättningar, så har jag möjlighet att köpa fina bolag med 6-7% direktavkastning så tackar jag snarare, och tar emot!

Mitt vårprojekt med bokskrivandet har också fått ligga i dvala under hösten. Jag är nöjd att jag kommit igång i alla fall, men trodde mig nog ha lite mer tid under hösten, att fortsätta med detta projekt. Förutom mycket jobb så har det varit försäljning av bostad, flytt och sökande efter ny bostad som tagit upp en del tid. Och ytterligare en flytt och med allt vad det innebär står alltså och hägrar i förarsätet.

På intet sätt är tanken att reducera antalet blogginlägg per månad, men ibland så har man inte så mycket val helt enkelt!

Hoppas ni alla (få) mår gott och liksom jag ser fram emot lite juletider och riktig vila!

Jag är något mer aktiv för övrigt på Twitter, så följ mig gärna där: @lattebubbla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar