Min blogglista

måndag 18 maj 2015

Målkurs Fingerprint nådd

#Ekonomi

Hade nog inte personligen trott att vi skulle nå dit så snabbt. Men idag nådde Fingerprint 100 kr och ngt mer därtill. Detta mitt "eviga" innehav (men trotsl allt med en målkurs på 100 kr) som jag köpt tillsammans med Precise Biometrics för att jag tror mycket på själva tekniken i allmänhet....  (här skulle jag kunna lägga till bolagen i synnerhet...).

Bolagsspecifikt så är det alltid en viss risk att hitta rätt bolag, men jag har valt att gardera mig med de båda svenska!

När kursen idag nådde 100 kr så valde jag att sälja halva mitt innehav i Fingerprint Cards. Syfte att främst säkra upp en god vinst, och att minska mitt engagemang något mot denna sektor. Som trots allt är tämligen stor!

I och med dagens uppgång främst i biotekniksektorn har jag lyckats (troligen tillfälligt) klämma mig in på en topp 100-plats i #Börs-sm2015. Vilket inte är fy skam med min enda portfölj. Tilläggas kan att kursen i Fingerprint köptes in till en usel kurs av aktieinvest och i själva verket torde min placering vara betydligt högre än så! (Men det hjälper inte att tillägga och gnälla i denna värld..)

Grattis till er alla som följt med mig upp på denna resa!

Grattis till den störste biomateri-hataren "Flashcrash" för dina framgångar. För även om du ogillar både Precise och Fingerprint så förefaller du att göra miljonvinster på de båda bolagen veckovis. Så grattis till dig!

Ha nu en trevlig kväll och själv skall jag fira genom att tänka positiva tankar om börsen och glömma allt som har att göra med #Kinnabor!
8 kommentarer:

 1. Ska du inte ta en del av vinsten och investera i Elekta? Tror det är köpläge på den nu.

  SvaraRadera
 2. Lustigt att du nämner.. Jag har nyligen fått upp ögonen för bolaget (gillar bolag som ratas av många andra). Är dock inte riktgt vid köp än.. ;)

  SvaraRadera
 3. Grattis till fin vinst i FING! Den måste framkallat en del gråa hår genom sina dagar.

  Ang. #Kinnabor, nyfiken, berätta mer.

  SvaraRadera
 4. Fingerprint har faktiskt i princip bara varit en uppåtresa för mig. Ngt värre med Precise dock. Men det kanske kan ge sig det med! ;)

  Kan nog komma lite om kinnabor i kommande inlägg. Ibland behöver man skriva av sig lite smått... :o

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 5. Fira med en Mythos.

  Jamas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Firat med både en och två! Sen får jag väl ta lite gravöl till mina andra placeringar... ;)

   Radera
 6. Svar
  1. Thanx! Det är alltid trevligt att kamma hem lite spekulationer så man kan föra över lite kosing till sina riktiga investeringar...

   Radera