Min blogglista

söndag 7 december 2014

Lattebubbla goes tweeting

#Ekonomi

Efter enorma påstötningar från min stora skara läsare och därutöver massmedial uppmärksamhet så tar lattebubbla nu klivet in på Twitter. Där kommer jag att gå under just namnet @lattebubbla.

Påfundet Twitter har jag aldrig varit kopplad till så jag vet inte helt på förhand riktigt hur jag ska hantera det. Jag tror dock att det kan vara ett ganska smidigt verktyg att mer på daglig basis dela med sig av sina tankar i samband med rapporter, riksbanksbesked eller andra börsnyheter. I stället för att sätta ihop ett helt blogginlägg kan man lite snabbare, och kanske smidigare, nå ut till omvärlden.

Förhoppningsvis kan jag även bygga upp ett stort nätverk där med likasinnade börsentusiaster!

Så om någon är intresserad, finns jag alltså numera även på: @lattebubbla på twitter!

På återhörande!

1 kommentar: