Min blogglista

torsdag 11 september 2014

Opcon når målkurs

#Ekonomi


Idag nådde Opcon målkursen om 85 öre. Inköpet gjordes på 42 öre för ganska exakt ett år sen och därmed blev uppgången 100%. Det är dock bara halva innehavet som såldes då jag fortsatt ser potential uppåt. Många insiders har handlat i bolaget, men framförallt börjar det ljusna i öst. När de stora asiatiska tigrarnas befolkning börjar prioritera frågor såsom miljö och hälsa har Opcon ett mycket bra utgångsläge.

Intressant idag var att jag lade en säljorder på 90 öre på mitt konto på Avanza. Ordern bedömdes som felaktig och plockades bort. När jag loggade in på Avanza hade kursen nått närmare 96 öre utan att min order gått igenom. Något snopet förstås, men inte någon nyhet. Jag har varit med om det förr. Som "småsparare" har man inte möjlighet att lägga ordrar som "sticker ut", utan måste vara konstant inloggad för att få önskade kurser.

Ingen stor skada skedd på så små nivåer som det rör sig om, men varje hundralapp är viktig i det långsiktiga målet att nå miljonen...

Under dagen skrämde kursnedgången i Fingerprint för övrigt rejält. Nedgång på 30% förmörkade dagen och möjligheterna för en positiv utveckling i portföljen totalt.

Strax dags att återigen se över den grekiska ekonomin då jag reser söderut i morgon kväll.

Ha en underbar helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar