Min blogglista

söndag 17 november 2013

Sömnlöst i lilla London

Dagarna springer sannerligen iväg efter att jag kom tillbaka från tjänsteresan till USA. Det är snart tre veckor sen jag var där och det börjar kännas ganska avlägset. Lite smått saknar jag den goda Latten som intogs varje morgon på Café Tisserie tillsammans med en insmugglad glutenfri bagel, med på tok för mycket cream cheese, från "Fluffys Bagles" på gatan mittemot.
 
Eller den irriterande hissen till hotellrummet som man fick vänta kvarten på för att ta sig upp... och som på nedresan förvandlades till en internationell mötesplats för gäster då den envisades med att stanna på varje våningsplan. Oavsett hur mycket eller lite folk som befann sig här inne.
 
Eller alla underbara dofter som varierar från varje kvarter till kvarter...  
 
Ja det får nog bli en vända till New York igen. Men då skall det röra sig om bara semester!
 
Förhållandet på byråkraten är tämligen oförändrat. Många långa arbetsdagar, vilket främst beror på den närmare två veckor långa frånvaron. Än har jag inte riktigt kommit ikapp ännu. Läget är lika låst som konflikten i Korea när det gäller vissa olösta områden. Den dansande byråkraten dansar vidare lekande lätt på lätta danssteg men några lättnader på de viktigaste områdena står inte i sikte.
 
Blir några tuffa veckor, eller snarare månader, med budget, rapporter och bokslut. Men det finns lösningar i sikte. I slutet på januari drar jag nämligen österut med flickvännen. Förhoppningsvis kommer någon natt att spenderas på denna plats:
 
 
 
Apropå något enklare lösningar. Småtittar på Lyxfällan så här på söndagskvällen och det är lika underbart att se experterna Patrick Grimlund och Magnus Hedbergs quickfix a la baka ihop lånen till ett. Måste man verkligen vara med i lyxfällan för att komma på den finurliga idéen om man har screwat upp ekonomin fullkomligt med diverse krediter?
 
Nåväl, nu väntar en ny spännande börsvecka och en avgörande kvalmatch till fotbollsvm. Håll i hatten !
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar