Min blogglista

tisdag 26 november 2013

Budget snart i mål

Börjar bli lite smått less på budgetarbetet nu som verkar ha pågått i princip hela året. Och när väl året börjar närma sig sitt slut så är det dags för bokslutsarbetet. Det är ett ständigt ekorrhjul att vara ekonom.
 
Då längtar man lite extra till värmen i syd och att den passiva inkomsten skall växa så att man inte behöver vara ekonom mer än när man tittar till sina aktieinnehav...
 
Nåväl, det kommer en dag när jag är där och då skall jag tänka tillbaka på dessa gråa dagar och njuta av varje sekund.
 
För närvarande läggs lite för många timmar dock på jobb. På ungefär en månad har jag nog lyckats jobba mellan 40 och 50 extratimmar.. vilket kanske inte är så himla mycket egentligen. Men för mig börjar det bli lite småsegt... :o
 
Efter dessa menlösa rader hoppas jag på lite förståelse för att det varit lite skralt med inläggen.. förhoppningsvis kan det blir bättre upp efter denna vecka.
 
Börsen har rullat på till nya högsta-nivåer vilket är trevligt, även om det är fortsatt svårt att hitta riktigt bra köpkandidater. Skall se om det går att fiska fram några sådana.
 
Strax dags för månadsuppföljning i alla fall vilket kan vara trevligt.
 
sov gott!  (det tänker iaf jag göra nu..)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar