Min blogglista

söndag 27 oktober 2013

Resan till ända!

Efter närmare två veckors flängande och krängande på Manhattans trånga gator är man åter i kära Sverige. En tvedulad känsla att vara åter i Göteborg, men samtidigt väldigt skönt att vara hemma i tryggheten igen.
 
Veckorna har onekligen gått fort med många intryck och upplevelser. Framförallt har det varit trevligt att fått se några av de stadsdelar jag missat under min förra vistelse i New York. Ett av de härligaste minnena är turen ut till lugnet i Williamsburg med den fantastiska skyline-utsikten. Väl där trodde jag med säkerhet att jag under samma resa skulle hinna med en återtur till samma plats. Men så blev icke fallet. New York är alldeles för stort att utforska på bara ett par veckor. Särskilt om många dagar går bort till arbetsrelaterade aktiviteter. Ett annat fint minne är utsikten från Top of the Rock (Rockefeller Center) som till och med är en bättre upplevelse än besöket i Empire State Building.
 
Tyvärr betyder nu denna resa att det blir till att hugga tag i två veckors gammalt jobb på byråkraten och samtidigt hinna med att återrapportera resan. Men det ska nog fungera av bara farten. Tyvärr har det kanske inte åstadkommits så mycket hos den dansande byråkraten under frånvaron som man kanske hoppats på, men heller inte räknat med.
 
Det är i alla fall tänkt att bloggandet ska komma igång åter. Och mycket har hänt sista veckorna då rapporterna börjat tugga in för Q3. Ett flertal med oväntade resultat.
 
Men nut av denna utsikt så länge så blir det strax dags för lite vettigare inlägg under veckan.
 
 


1 kommentar: