Min blogglista

fredag 13 september 2013

En litet steg för Precise Biometrics

#Ekonomi
 
Jag tänkte inte försöka mig på att analysera bolaget Precise Biometrics för stunden. Men jag är allvarligt intresserad av att göra ett försök. Marknaden för Biometri är enligt en rapport från Global Industry Analytics värd i runda slängor $10 miljarder år 2018. Det är nog en siffra som kan komma att justeras både uppåt och nedåt kommande år.
 
Men det är något jag får återkomma till. Istället tänkte jag bara framföra att även den lilla mannen, eller kvinnan, har möjligheter att påverka de stora bolagen. Även om det inte i det här fallet är just bolaget jag försökt påverka.
 
Jag hittade nämligen en sajt: http://www.biometricupdate.com/ där jag tyckte det var lite märkligt att jag inte kunde finna Precise Biometrics under fliken "Companies". Jag tog då helt enkelt kontakt med bolaget som håller uppe sajten och frågade varför de inte hade Precise Biometrics listade. Det var för dryga veckan sen. I förrgår kom svaret:
 
Hello Magnus,

Since your inquiry, someone from Precise Biometrics actually added the company to our directory:

Thanks for reaching out. Be sure to subscribe to our daly newsletter if you don't already!
Thanks,
Allison Heather
BiometricUpdate.com 
 
Nu vet jag inte personligen om det verkligen av en slump blev så att företaget själva verkligen hörde av sig. Det känns bättre om man hade ett litet finger med i spelet. Jag tänker att det var så, så sover jag något bättre i natt.
 
Trevligt fredagsmys tillönskas!
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar