Min blogglista

söndag 4 augusti 2013

Allt har sin början !

Återigen så var det dags att göra ett försök till att börja blogga. Mitt tidigare försök ändade någonstans i början av 2011 efter ett par års ynka överlevnad, varav det sista året passerade tämligen obemärkt. Bloggen hette Varning för ras, och tanken var att åtminstone använda det namnet när jag nu tar nya tag igen. Till min stora förvåning upptäckte jag att någon lagt beslag på den adressen. (http://varningforras.blogspot.se/)

Dumt nog hade jag alltså döpt min förra blogg till just varning för ras men jag hade inte ockuperat namnet. Istället hade jag ett aktierelaterat namn..och en blogg som mest berörde ekonomi, aktier och sånt trökigt. Så kanske lika bra att skrota namnet och börja om på ny kula...

...men i ärlighetens namn kommer jag nog att skriva lite tråkiga inlägg om just aktier och ekonomi, för så himla tråkigt är inte ämnet. Men därutöver hade jag nog tänkt mig kunna fylla på innehållet med vad som kan tänkas poppa upp i en vanlig göteborgares tradiga liv. Allt från gnälliga kollegor på jobbet till blåvitts framgångar och bakslag på gräsmattan.

Min förhoppning är givetvis att återkomma mer frekvent än mina tidigare bedrifter. Kanske blir det lättare att återkomma om man inte har något vettigt att blajja om ?

Namnet lattebubbla är kopplat till två av mina största intressen. Det ena lättare att begripa än det andra.. ;)

Nu har vi en underbar söndagskväll och ser fram emot morgonens härliga besök på Byråkraten AB.

Godnatt och på återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar